HITAN PANEL EKSPERATA U VEZI IZVEŠTAJA O DNA KONTAMINACIJI mRNK ‘VAKCINA’ – ZAKLJUČCI 🇷🇸

  • Post author:
  • Post category:Medicina

Kompletan panel (video 3h 52min, engleski):
World Council for Health
Rumble

Zaključci panela

Saznajte više o našim stručnim panelistima (izvor: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/urgent-hearing-dna-contamination-mrna-vaccines/):

Kevin McKernan je bio vođa tima za istraživanje i razvoj za projekat Ljudski genom. Bio je suosnivač Agencourt Biosciences Corporation i bio je CSO do prodaje. Kevin je bio predsednik i CSO kompanije Agencourt Personal Genomics, startap kompanije koju je suosnovao 2005. da bi izumeo revolucionarne tehnologije sekvenciranja. Kevin je 2023. godine koristio mRNA vakcine kao pozitivne kontrole u ​​RNA-Sek eksperimentu sa ciljem da se razume patogenost latentne viroidne infekcije hmelja u kanabisu. Ovo sekvenciranje je otkrilo kontaminaciju dsDNK u široko primenjenim mRNA vakcinama.

Dr Janci Lindsay je direktor Toksikologije i molekularne biologije za toksikološke usluge podrške, LLC. Doktorirala je biohemiju i molekularnu biologiju i redovni je član Toksikološkog društva. Ima preko 30 godina naučnog iskustva, prvenstveno u oblastima toksikologije, molekularne biologije i imunologije. Njen rad je uključivao istraživanje izloženosti hemikalijama, lekovima, biološkim lekovima i česticama, kao i procenu potencijala hemijskog doprinosa bolesti i oštećenja. Njen fokus na Covid-19 bio je na molekularnim putevima koji su uključeni u reproduktivne štete, rak, potencijal za genomsku integraciju i koagulopatije uzrokovane genetskim vakcinama i njihovim ekscipijensima, kao i na razumevanju molekularnih mehanizama koji stoje iza različitih tretmana za Covid-19. 19 i drugim virusima u nastajanju. Ona trenutno drži predavanja kako bi podigla svest o kontaminaciji i očekivanim onkogenim efektima i prikupljala sredstva za finansiranje akcija za njihovo opoziv.

Prof. Dr Sucharit Bhakdi je specijalista za mikrobiologiju i epidemiologiju zaraznih bolesti, profesor emeritus Univerziteta Johanes Gutenberg u Majncu, šef tamošnjeg Instituta za medicinsku mikrobiologiju i higijenu od 1991. do 2012. godine, osnivač je i predsednik MVGFD. Društvo lekara i naučnika za zdravlje, slobodu i demokratiju je udruženje lekara i drugih medicinski aktivnih lica sa naučnicima koji se bave istraživanjem i nastavom o temama zdravlja, slobode i demokratije u cilju služenja zdravlju i socijalnoj zaštiti stanovništva.

Dr Alexandra Henrion-Caude je genetičarka obučena na Harvardu, specijalizovana za RNK, direktor Simplissima istraživačkog instituta sa ciljem da identifikuje jednostavna, jeftina, održiva i etička zdravstvena rešenja. Povukla se sa pozicije direktora istraživanja u francuskom NIH-u gde je radila više od 25 godina. Njeno istraživanje se već 30 godina fokusira na to kako okruženje utiče na naše gene, uključujući RNK. U martu 2020. javno je govorila protiv zdravstvene politike koja je uspostavljena za upravljanje krizom povezanom sa pandemijom Covid-19 i postala jedna od najplodnijih aktivistkinja među evropskim akademskim liderima.

Prof. Dr. Byram Bridle je vanredni profesor virusne imunologije na Odeljenju za patobiologiju na Univerzitetu Guelph, Kanada. Specijalizovan je za razvoj, optimizaciju i testiranje bezbednosti vakcina u kontekstu zaraznih bolesti i raka. Predaje imunologiju, virusologiju i biologiju raka na osnovnim, diplomskim i postdiplomskim studijama. Dobitnik je više prestižnih nagrada za svoja istraživanja i nastavu i obimno je objavljivao u recenziranoj naučnoj literaturi. Dr Bridle je takođe dobio više citata kao vrhunski recenzent za kanadsku nacionalnu agenciju za medicinska istraživanja. On je bio prvi koji je upozorio javnost da se modifikovane RNK ‘vakcine’ mogu distribuirati po celom telu gde bi mogle da izazovu štetu kroz više mehanizama delovanja.

Dr Peter McCullough je internista, kardiolog, epidemiolog i glavni naučni direktor Vellness kompanije. On se bavi uobičajenim zaraznim bolestima, kao i kardiovaskularnim komplikacijama virusne infekcije i povreda koje su nastale nakon vakcine protiv COVID-19 u Dalasu, Teksas, SAD. Od početka pandemije, dr McCullough je bio lider u medicinskom odgovoru na katastrofu COVID-19 i objavio je „Patofiziološke osnove i obrazloženje za rano ambulantno lečenje infekcije SARS-CoV-2 (COVID-19),” prva sinteza sekvencioniranog tretmana više lekova ambulantnih pacijenata inficiranih SARS-CoV-2 u American Journal of Medicine i naknadno ažurirana u Reviews in Cardiovascular Medicine. Ima na desetine recenziranih publikacija o infekciji i opširno je komentarisao medicinski odgovor na krizu COVID-19 na The Hill, America Out Loud, NEWSMAKS, Victori Channel, Real America’s Voice, ABC i FOKS NEWS Channel. Dr. McCullough je svedočio u Komitetu američkog Senata za unutrašnju bezbednost i vladine poslove i komoderirao dva panela Senata SAD o terapiji i vakcinama protiv COVID-19. Svedočio je u Komitetu senata Teksasa za zdravstvo i ljudske usluge, Generalnoj skupštini Kolorada, Senatu Nju Hempšira, Senatu Pensilvanije i Senatu Južne Karoline o mnogim aspektima odgovora na pandemiju. Dr McCullough je imao tri godine predanih akademskih i kliničkih napora u borbi protiv virusa SARS-CoV-2 i pri tome je pregledao hiljade izveštaja, učestvovao na naučnim kongresima, grupnim diskusijama, saopštenjima za štampu i smatran je svetskim stručnjakom za COVID-19.

Prof. dr Brigitte König je studirala biologiju, hemiju i medicinu, kvalifikovala se kao profesor u oblasti „medicinske mikrobiologije i infektivne imunologije“ i šef je katedre za „molekularnu dijagnostiku i molekularnu mikrobiologiju“ na medicinskom fakultetu u Magedburgu. Prof. dr König je visoko ostvarena osoba koja je svoj život posvetila oblasti nauke i istraživanja. Sa raznolikim obrazovanjem, prof. dr König je studirala biologiju, hemiju i medicinu, stekavši sveobuhvatno razumevanje međusobne povezanosti ovih disciplina. Težnja profesorke dr König za znanjem dovela je do specijalizacije u oblasti „medicinske mikrobiologije i infektivne imunologije“. Ova oblast stručnosti se fokusira na proučavanje mikroorganizama i njihovog uticaja na zdravlje ljudi, kao i imunološki odgovor organizma na zarazne bolesti. Svojim opsežnim istraživanjima i studijama, prof. dr König je postala vodeći autoritet u ovoj oblasti.

Dr Jessica Rose je diplomirala primenjenu matematiku na Memorijalnom univerzitetu Njufaundlenda (MUN), a zatim i magistrirala medicinu iz imunologije. Džesika je bila jedna od 5 cenjenih diplomaca novoosnovanog interdisciplinarnog diplomskog programa koji su stekli magisterij iz medicine sa fokusom na imunologiju. Dr Rose je nastavila studije u Izraelu, nakon što je pozvana da nastavi doktorat iz računarske biologije. Uspešno je završila dva postdoktorska zvanja iz molekularne biologije i biohemije.

Katie Ashby-Koppens je parničar sa preko 20 godina iskustva na obe strane Tasmanije u Australiji i Novom Zelandu. Kejtin skup veština uključuje velike akcije. Otkako je u Australiji, Kejti je bila uključena u neke od najvećih grupnih akcija koje se odnose na požare u crnoj suboti 2009. i akciju klase hepatitisa C. U poslednjih godinu dana, Kejti je bila savetnik u vezi sa žalbom na slučaj AVN i vodila je slične radnje na Novom Zelandu, uključujući slučajeve za babice i protiv farmaceutskog regulatora za davanje privremene saglasnosti za Pfizer za starost 5-11 godina Comirnati. Nedavno je Kejti podnela zahtev za zabranu protiv Pfizera i Moderne navodeći da njihovi proizvodi protiv Covid-19 zadovoljavaju definiciju genetski modifikovanih organizama. Kejti je takođe šef pravnog odeljenja novozelandske grupe za zastupanje, Glasovi za slobodu i bila je vodeći menadžer slučaja za The ‘Hood’.

Delite ...