4 DOKTORA (NAUKA) I SZO šŸ‡·šŸ‡ø

EU Parlament, Strazbur, 13.09.2023.
Kompletan događaj (bez titlova):
1. deo
2. deo

Prof. Dr. Andreas Sƶnnichsen je specijalista interne medicine, opÅ”te prakse i porodične medicine. Univerzitetsko obrazovanje, medicinski fakultet u Blumingtonu, Ilinois, u Minhenu, Nemačka. Profesor primarne zdravstvene zaÅ”tite i porodične medicine na Medicinskom univerzitetu Paracelsus u Salcburgu, Univerzitetu Vitenherdeke i Medicinskom univerzitetu u Beču do 2022. Istraživanje fokusira na medicinu zasnovanu na dokazima, bezbednost pacijenata i bezbednost lekova. BivÅ”i predsednik Nemačke mreže za medicinu zasnovanu na dokazima.
Kompletan govor https://rumble.com/v3jd8ki-prof.-dr.-andreas-snnichsen-13.-sep-2023-why-should-we-give-more-power-to-w.html

 

Dr. Peter McCullough je internista, kardiolog, epidemiolog sa diplomama sa Univerziteta Bejlor, Jugozapadne medicinske Ŕkole Univerziteta Teksas, Univerziteta u Mičigenu i Južnog metodističkog univerziteta. On se bavi uobičajenim zaraznim bolestima, kao i kardiovaskularnim komplikacijama virusne infekcije i povreda koje su nastale nakon vakcine protiv COVID-19 u Dalasu, Teksas, SAD.
Široko je publikovao o nizu tema iz medicine sa viŔe od 1000 publikacija i preko 685 citata u Nacionalnoj medicinskoj biblioteci.
Dr. Mekala je viŔe puta svedočio u Senatu SAD, Komitetu Senata Teksasa za zdravstvo i ljudske usluge, Senatu Arizone i Predstavničkom domu, Generalnoj skupŔtini Kolorada, Senatu Nju HempŔira, Senatu Pensilvanije i Senatu Južne Karoline u vezi sa mnogim aspektima odgovora na pandemiju.
Kompletan govor https://rumble.com/v3jdrx6-dr.-peter-mccullough-everyone-should-completely-pull-out-of-the-who.html

 

Prof. dr Mattias Desmet je profesor je kliničke psihologije na Odseku za psihologiju i obrazovne nauke Univerziteta Gent u Belgiji. Doktor je filozofije psiholoÅ”kih nauka i magistar statistike. Radi kao psihoanalitičar u privatnoj praksi. Desmet je autor nekoliko knjiga, uključujući međunarodni bestseler ā€žPsihologija totalitarizmaā€œ. Å taviÅ”e, jedan je od osnivača Arhive pojedinačnih slučajeva. Godine 2018. dobio je nagradu za psihoanalitičku studiju slučaja zasnovanu na dokazima Udruženja za psihoanalitičku psihoterapiju. A 2019. godine dobio je nagradu Vim Dresburg Holandskog udruženja za psihoterapiju.

 

Dr David E. Martin je osnivač i predsednik kompanije MĀ·CAM Inc., međunarodnog lidera u oblasti finansiranja inovacija, trgovine i finansiranja nematerijalnih sredstava. On je programer prvog kvantitativnog indeksa javnih akcija zasnovanog na inovacijama i upravljački je partner Purple Bridge Funds-a. On je tvorac prvog kvantitativnog indeksa javnog kapitala na svetu ā€“ CNBC IK100 koji pokreće MĀ·CAM. Aktivno angažovan u globalnom etičkom ekonomskom razvoju, posao dr Martina obuhvata finansijski inženjering i investicije, javno nastupanje, pisanje i pružanje finansijskih savetodavnih usluga većini zemalja u svetu. Dr Martin je arhitekta i osnivač Global Innovation Commons-a i autor je međunarodnog pravnog okvira za programe Heritable Knovledge Trust i Heritable Innovation Trust.
Bio je osnivački izvrÅ”ni direktor Mosaic Technologies, ā€‹ā€‹Inc., kompanije koja je razvila i komercijalizovala tehnologije u naprednoj računarskoj lingvistici, dinamičkoj kompresiji i Å”ifrovanju podataka, prenosu električnog polja, medicinskoj dijagnostici i stelt/bezzvučnoj tehnologiji.
Dr Martin je saradnik Batten instituta na Fakultetu za poslovnu administraciju Darden Univerziteta Virdžinije. Bio je predsedavajući za ekonomske inovacije za Međuvladinu organizaciju za obnovljivu energiju pridruženu UN i bio je savetnik brojnih centralnih banaka, globalnih ekonomskih foruma, Svetske banke i Međunarodne finansijske korporacije i nacionalnih vlada.
Njegova firma, M-CAM, je bila odgovorna za vođenje istrage i podržavanje krivičnog gonjenja nekih od najvećih finansijskih prevara u istoriji SAD-a kao ugovorni izvođač za Američko Ministarstvo Finansija. Kompletan govor (i prezentacija) https://rumble.com/v3je84w-dr.-david-martin-dont-just-limit-the-power-of-the-who-destroy-the-who.html

Delite ...