Istina: Nijedna vakcina nije bezbedna za decu 🇷🇸

 • Post author:
 • Post category:Medicina

Ove nedelje je Svetski savet za zdravlje izdao saopštenje u kojem objašnjava zašto roditelji više ne bi trebalo da dozvoljavaju vakcinaciju svojih beba i dece – molimo vas da pomognete u širenju ove informacije.

Dr Tess Lawrie, MBBCh, PhD​
10. Sep 2023.

 

Ove nedelje Svetski savet za zdravlje (WCH – World Council for Health) izdao je zvanično upozorenje protiv svih vakcina u rasporedu vakcinacije dece. Ponovo sam objavilaq izjavu ispod u slučaju da ste je propustili.

Sledeće slike su preuzete sa sastanka Generalne skupštine WCH #101 na kojem je prof. Brian Hooker predstavio najnovije istraživanje:

Sada je potreban zdravorazumski pristup vakcinama za decu

Objavio Svetski savet za zdravlje (WCH) 5. Septembar 2023.

Broj vakcina koje se daju bebama i deci dramatično se povećao bez neophodne dužne pažnje regulatornih organa. Roditelji se pozivaju da usvoje zdravorazumski pristup „bezbednije je sačekati“.

Sve veća međunarodna zabrinutost oko regulatornih procesa u vezi vakcina i bezbednosti vakcina, pojavila se nakon široko rasprostranjenog regulatornog neuspeha vakcina protiv kovida19. Kriza kovida19 je pokazala da su regulatorna tela, nekada javna nadzorna tela, sada u najboljem slučaju nekompetentna, a u najgorem su duboko korumpirana interesima farmaceutske industrije.

U kontekstu otkrivanja nesposobnosti regulatornog tela i korupcije u nastajanju, npr. Perseusov izveštaj, Komitet za zdravlje i nauku WCH-a napominje da:

 • Nekoliko istraživačkih studija sada pokazuje da vakcinisana deca imaju daleko lošije zdravstvene ishode sa većom stopom mnogih hroničnih bolesti od nevakcinisane dece.
 • Integritet naučnog istraživanja i regulatornog procesa vakcina za decu, uključujući novu vakcinu protiv gripa za nos, koja se sada masovno primenjuje u školama, je pod znakom pitanja.
 • Farmaceutske korporacije imaju dugu istoriju lažnog predstavljanja proizvoda koji uzrokuju povrede i smrt. Pfizer je, na primer, platio najveću krivičnu nagodbu u istoriji za prevaru sa lekovima. Raspored vakcinacije u detinjstvu obezbeđuje ovim beskrupuloznim korporacijama neregulisan pristup telima naše dece.
 • Savremeno društvo doživljava neviđene stope autizma, astme, alergija, inflamatornih bolesti creva, dijabetesa, gojaznosti, depresije i još mnogo toga, za šta osnovni uzrok/uzroci nisu utvrđeni.
 • Mnogo od onoga što nam je rečeno o uspehu ranih vakcina, uključujući vakcine protiv malih boginja i poliomijelitisa, pokazuje se kao neistina. Čista voda, savremeni vodovod, higijena, hlađenje i poboljšana ishrana su stvarni faktori koji su u korelaciji sa dramatičnim smanjenjem mnogih zaraznih bolesti tokom prošlog veka.
 • Nacionalne regulatorne agencije nikada nisu uradile neophodnu procenu da bi utvrdile, da li su vakcine date deci samostalno ili zajedno u skladu sa sve širim rasporedom vakcinacije u detinjstvu, povezane sa lošim zdravstvenim ishodima u poređenju sa decom koja nisu vakcinisana.
 • Nacionalne regulatorne agencije zatvaraju oči pred sve većim dokazima koji povezuju vakcinaciju u detinjstvu sa autizmom koji su se pojavili otkako je moguća veza prvi put sugerisana 1998. godine.
 • Nacionalne regulatorne agencije takođe zatvaraju oči pred sve većim dokazima koji povezuju vakcinaciju u detinjstvu sa drugim bolestima, uključujući astmu, alergije i bolesti creva.
 • Velika većina dece smatra da je vakcinacija iglama bolna, a dugotrajne psihološke štete, uključujući ometanje dojenja i veza sa majkom, nisu pravilno procenjene.
 • Među stručnjacima postoji ozbiljna zabrinutost da će postojeće vakcine za decu biti pretvorene u mRNA tehnologiju, za koju nikada nije dokazano da je bezbedna za upotrebu u vakcinama za odrasle, a kamoli za decu, i da će to biti urađeno bez svesti javnosti, saglasnosti i robusnog istraživanja i regulativnih procesa.
 • Što se tiče vakcinacije protiv kovida19, dokazi nezavisnih stručnjaka i zvaničnih međunarodnih baza podataka pokazuju da vakcine protiv kovida19 nisu efikasne i da nisu bezbedne, što postavlja ozbiljna pitanja u vezi sa autorizacijom vakcina protiv kovida19 za bebe i decu.

Pored ovih specifičnih razmatranja, rastući raspored vakcinacije za decu treba posmatrati u kontekstu sledećih nadnacionalnih dešavanja u globalnoj zdravstvenoj politici:

 • Svetska zdravstvena organizacija (SZO) i njeni privatni i državni akteri imaju finansijske i ideološke interese u obezbeđivanju vakcina i obavezala se da će da obezbedi 500 (različitih) vakcina do 2030. godine.
 • SZO i njeni akteri rade za farmaceutsku industriju i kreiraju zakone koji bi im dali moć da na silu propisuju inekcije za vas i vašu decu.
 • SZO podržava istraživanje pridobijanja funkcija, olakšavajući stvaranje opasnih patogena, kao i vakcine za borbu protiv novonastalih patogena, stvarajući tako samoodrživu industriju vakcina zasnovanu na strahu.

U trenutnim okolnostima, Svetski savet za zdravlje apeluje na roditelje da veoma pažljivo razmotre vakcinaciju u detinjstvu i usvoje zdravorazumski pristup vakcinaciji vaših dečaka i devojčica, „bezbednije je sačekati“

Ne nasedajte na propagandu koja izaziva strah od vakcine i izaziva krivicu.

Zbog sve dece i zdravog društva vreme je da svi dovedemo u pitanje svoju slepu veru u vakcine, korporacije koje ih proizvode, i regulatorna tela i nadnacionalne organizacije koje omogućavaju i profitiraju direktno ili indirektno kroz svoja ovlašćenja.

Svetski savet za zdravlje će nastaviti da vam pruža informacije i resurse koji će vam pomoći da prirodno optimizujete zdravlje vaše porodice. Budite sigurni da je smanjenje zaraznih bolesti i maksimiziranje zdravlja vaše dece ukorenjeno u zdravoj ishrani, dobroj fizičkoj i mentalnoj higijeni, zdravom načinu života na otvorenom i vašoj bezuslovnoj ljubavi.

Izvori:

 
 1. WCH meeting #101, August 28th 2023. https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/brian-hooker-vax-unvax/
 2. Anthony R. Mawson et al., “Preterm Birth, Vaccination and Neurodevelopmental Disorders: A Cross-Sectional Study of 6- to 12-Year-Old Vaccinated and Unvaccinated Children,” Journal of Translational Science 3, no. 3 (2017): 1-8, doi:10.15761/JTS.1000187.
 3. Anthony R. Mawson, et al., “Pilot Comparative Study on the Health of Vaccinated and Unvaccinated 6 to 12-year-old U.S. Children,” Journal of Translational Science 3, no. 3 (2017): 1-12, doi:10.15761/JTS.1000186.
 4. Brian Hooker and Neil Z. Miller, “Analysis of Health Outcomes in Vaccinated and Unvaccinated Children: Developmental Delays, Asthma, Ear Infections and Gastrointestinal Disorders,” SAGE Open Medicine 8, (2020): 2050312120925344, doi:10.1177/2050312120925344.
 5. Brian Hooker and Neil Z. Miller, “Health Effects in Vaccinated versus Unvaccinated Children,” Journal of Translational Science 7, (2021): 1-11, doi:10.15761/JTS.1000459.
 6. James Lyons-Weiler and Paul Thomas, “Relative Incidence of Office Visits and Cumulative Rates of Billed Diagnoses along the Axis of Vaccination,” International Journal of Environmental Research and Public Health 17, no. 22 (2020): 8674, doi:10.3390/ijerph17228674.
 7. Wakefield AJ, et al. Ileal-lymphoid-nodular hyperplasia, non-specific colitis, and pervasive developmental disorder in children. The Lancet. 1998. doi.org/10.1016/S0140-6736(97)11096-0.
 8. Turtles All The Way Down. Vaccine Science and Myth. 2022. Editor: Zoey O’Toole. Foreword by Mary Holland.
 9. Kirsch S.If vaccines don’t cause autism, then how do you explain all this evidence? May 2023.
 10. Vax-Unvax. Let the Science Speak. August 2023. Robert F. Kennedy Jr and Brian Hooker, PhD.
 11. Countering the WHO’s “Big Catch-up” Global Campaign and Immunization Agenda 2030. WCH Statement. May 12, 2023.
 12. Rejecting Monopoly Power over Global Public Health. WCH Policy Brief. May 2023.

 

Vakcine nisu bezbedne za vašu decu, kao ni za vas.

Dok se izjava WCH odnosi na raspored vakcinacije u detinjstvu i preporučuje roditeljima da usvoje zdravorazumski pristup, obrazloženje se podjednako može primeniti i na vakcinacije uopšte, odnosno na odrasle i starije.https://childrenshealthdefense.org/

Molimo vas da pročitate i podelite izjavu sa porodicom i prijateljima kako bismo svi mogli da preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje i dobrobit, a to počinje sa donošenjem odluka na osnovu informisanosti.

Izvor: https://drtesslawrie.substack.com/p/the-shocking-truth-no-vaccines-are

*** dodatak ***

Ko je prof. Brajan Huker koautor knjige Vax-Unvax: Let the Science Speak ?

 • Brajan Huker je viši direktor odelenja za nauku i istraživanja u Children’s Health Defense i profesor emeritus biologije na Univerzitetu Simpson u Redingu, Kalifornija.
 • Godine 1985. stekao je diplomu hemijskog inženjerstva na Državnom politehničkom univerzitetu Kalifornije, Pomona, Kalifornija. Huker je magistrirao 1988. i doktorirao 1990. godine, oba iz biohemijskog inženjerstva, na Državnom univerzitetu Vašington, u Pulmanu u Vašingtonu.
 • Zaslužan je za mnoga dostignuća, uključujući: ko-pronalazač za pet patenata, dobitnik Battelle Entrepreneurial Avard 2001. i Priznanje Saveznog laboratorijskog konzorcijuma 1999. godine, za svoj rad na „Reaktivnom transportu u 3-dimenzije“.
 • Njegovih više od 60 naučnih i inženjerskih radova objavljeno je u međunarodno priznatim, recenziranim časopisima. Huker je aktivan u zajednici za autizam od 2001. godine i ima 19-godišnjeg sina sa autizmom.
 • Huker trenutno radi u upravnom odboru Focus for Health. Tokom 2013. i 2014. radio je sa uzbunjivačem CDC-a, dr Vilijamom Tompsonom, da razotkrije prevaru i korupciju u okviru istraživanja bezbednosti vakcina u CDC-u, što je dovelo do objavljivanja preko 10.000 stranica dokumenata.

Izvor: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/brian-hooker-vax-unvax/

Delite ...