Studija je dokazala da Fajzerova vakcina protiv kovida izaziva VAIDS kod dece 🇷🇸

  • Post author:
  • Post category:Medicina

Vakcinisana deca postaju osetljiva na bakterijske i gljivične infekcije

Igor Čudov
29. avgusta 2023

Mnogi od nas su podelili anegdote o našim voljenim osobama koje su vakcinisane vakcinama protiv COVID-19 – i nakon toga pate od svih vrsta nepovezanih bolesti. Poznajem mladu osobu koja je, nakon obavezne vakcinacije protiv COVID-a, imala sve vrste bakterijskih bolesti koje nikada ranije nije imao. (Ova priča je bila veliki podstrek mom otvaranju i rastu ovog sabsteka).

Konačno, imamo naučnu potvrdu da vakcinacija protiv COVID-19 izaziva značajno smanjenje imuniteta na heterologne patogene kao što su virusi, bakterije i gljivice. Ovaj smanjeni imunitet na druge patogene (stečeni imuni deficit) ljudi kolokvijalno nazivaju „VAIDS“. (VAIDS je skraćenica od sindroma imunodeficijencije stečenog vakcinom – Vaccine-Acquired Immune Deficiency Syndrome)

Studija pod nazivom BNT162b2 COVID-19 vakcinacija kod dece menja odgovore citokina na heterologne patogene i agoniste receptora sličnih Tollu, a imala je za cilj da izmeri kvalitet opšteg imunološkog odgovora kod dece vakcinisane Fajzer COVID vakcinom. (priložen pdf)

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2023.1242380/full

Uzorci krvi 29 dece, uzrasta 5-11 godina, uzeti su pre PRVE doze COVID vakcinacije, a zatim ponovo uzeti 28. dan nakon druge doze.

Metode: Test stimulacije cele krvi je korišćen za ispitivanje in vitro odgovora citokina na heterologne stimulanse (ubijeni patogeni, ligandi receptora slični Tollu) i antigene SARS-CoV-2. Analizirani su uzorci od 29-toro dece, uzrasta 5-11 godina, pre i 28 dana posle druge vakcinacije BNT162b2 (V2 + 28). Uzorci osmoro dece analizirani su šest meseci nakon vakcinacije BNT162b2.

U uvodu, naučnici su stidljivo rekli da je vakcinacija „promenila odgovore citokina“. Kao što ćemo otkriti, ubod je promenio imunološki odgovor na gore, a ne na bolje!

Zaključci: BNT162b2 vakcinacija kod dece menja odgovore citokina na heterologne stimulanse, posebno mesec dana nakon vakcinacije. Ova studija je prva koja izveštava o imunološkim heterolognim efektima vakcinacije protiv COVID-19 kod dece.

Šta su naučnici uradili

Uzimanje uzoraka

Od učesnika je zatraženo da dostave uzorke krvi u dva osnovna slučaja i jednog opcionalnog. Prvi uzorak krvi je uzet neposredno pre, a istog dana kada i prva BNT162b2 vakcinacija (V1), drugi uzorak krvi je uzet 28 dana nakon druge BNT162b2 vakcinacije (V2 + 28) i uzet je opcionalni treći uzorak krvi. 6 meseci nakon druge BNT162b2 vakcinacije (V2 + 182) (dodatna slika S1). Do 23 mL venske krvi je sakupljeno u epruvete koje sadrže natrijum heparin i serumske separatore (Becton Dickinson, Nj, SAD).

Zatim je sakupljena krv testirana na imuni odgovor na različite patogene, uključujući različite uobičajene bakterije, stafilokokus aureus i patogeni kvasac Candida Albicans:

In vitro stimulacija pune krvi

In vitro testovi stimulacije pune krvi su urađeni kao što je prethodno opisano (16, 23). [detalji laboratorijskog rada su izostavljeni – I.C.] … Drugi stimulansi su prethodno opisani (16) i uključeni su: bakterijski stimulansi (Haemophilus influenzae tipa B, HK Listeria monocitogenes, BCG-Danska, HK Staphilococcus aureus i HK Escherichia coli, i /drugi stimulansi (površinski antigen virusa hepatitisa B, …, HK Candida albicans

Mnogi od gorenavedenih su patogeni sa kojima se često susrećemo i oni su razlog zašto imamo bogomdani imuni sistem da ih drži podalje, što zdrava deca obično rade.

Nažalost, 29 dece vakcinisane protiv COVID-a uzrasta od 5 do 11 godina, imalo je značajno smanjen imuni odgovor 28 dana nakon druge doze Pfizera. Mnoge specifične imunološke reakcije su se smanjile za faktor više od deset puta:

(grafikoni na gornjoj slici koriste logaritamsku skalu)

Autori navode:

Nakon stimulacije heterolognih bakterijskih, gljivičnih i virusnih/TLR agonista, došlo je do opšteg smanjenja odgovora citokina i hemokina kod dece između V1 i V2 + 28. Najveći pad je zabeležen za IFN-γ i MCP-1 (Slike 2, 3A- C). IL-6, IL-15, IL-17 su takođe smanjeni između V1 i V2 + 28 nakon stimulacije sa BCG, H. influenzae, S. aureus, hepatitis B antigenom, poli(I:C) i R848 (Slika 3B). L. monocitogenes izazvana stimulacijom IL-15, TNF-α i IP-10 smanjuje se između V1 i V2 + 28 (Slika 3C). Odgovori IL-8 su se takođe smanjili između V1 i V2 + 28 nakon stimulacije H. influenzae i S. aureus.

Smanjene reakcije na Staphilococcus aureus su veoma ozbiljne: ovu bolest je teško lečiti i nanosi neopisivu štetu. Preskočiću najgore slike da ne bi previše uznemirio svoje čitaoce.

U svakom slučaju, smanjenje imunološkog odgovora se dešava širom sveta.

U idealnom svetu, pažljivi naučnici, oprezni javni zdravstveni organi i principijelni lekari bi istražili efekte vakcina protiv COVID-a pre nego što bi vakcinisali desetine miliona dece i milijarde odraslih. Da su istražili i uradili osnovnu nauku (kao što je studija iznad) pre nego što su propisali i ubrizgali COVID vakcine, takve opasne injekcije nikada ne bi bile date deci i mladima!

Umesto toga, u ludoj žurbi da „vakcinišemo svet“ vakcinama koje čak i ne deluju, uništili smo imuni odgovor miliona dece i verovatno svih drugih vakcinisanih ljudi.

Brojni su naslovi o „neobjašnjivom porastu dece koja su zaražena“ gore pomenutim bakterijama:

Umesto pažljivog razmatranja, naučni i zdravstveni autoriteti su sve negirali i odbili da raspravljaju. Sada kada istina izlazi na videlo, štetni efekti vakcina protiv COVID-a više ne mogu da se ponište. Veoma nesrećno!

Da li poznajete neke pogođene ljude? Molimo vas da podelite svoje priče, VODEĆI RAČUNA O PRIVATNOSTI!

Izvor: https://www.igor-chudov.com/p/pfizers-covid-vaccine-causes-vaids

Delite ...