Odvratan transvestitski događaj namenjen bebama, izaziva gnev 🇷🇸

Provereno (Fact checked)
2. mart 2023., Niamh Harris

Londonska kabare kompanija koja brine o bebama izazvala je reakciju nakon što su uznemirujući video snimci sa njihovih događaja, koji su navodno prilagođeni deci, počeli da kruže društvenim medijima.

Uznemirujući snimci prikazuju muškarce obučene u transvestitsku odeću kako izvode razvratne i sugestivne radnje tokom ketering događaja namenjenog posebno bebama.

Transvestitski događaj “prikladan za uzrast”, uključuje muškarce koji se okreću i vise sa plafona okruženi gomilom neupućenih roditelja i njihovih beba.

Britanska politička komentatorka, Dominik Semjuels, je objavila video koji joj je poslan sa kontraverznog “performansa” u organizaciji kabare kompanije Caba Baba Rave, koji kaže da su njihovi događaji usmereni na roditelje sa bebama do 2 godine.

InfoWars izveštava: Video prikazuje odraslog čoveka u kožnim čizmama sa štiklama, kako nastupa na vazdušnoj svilenoj traci, i čoveka koji nosi crne tange i striptizetske štikle kako balansira naopačke na stolici, otkrivajući svoje izbočenje, dok deca i njihovi roditelji sede na pdu gledaju.

Događaj “Magično pripovedanje” (Magical Storytelling) održan u Onor Oak Pabu (Honor Oak Pub) u Levišamu prošle nedelje, izazvao je proteste koji su rezultirali sa nekoliko hapšenja.

Video je dobio preko milion pregleda od kada je postavljen.

Na veb-stranici Caba Baba Rave-a se tvrdi da kompanija „pruža impresivan kabare prošaran zadivljujućim senzornim trenucima za bebe“.

“Želeli smo da stvorimo tip događaja na koji bismo i sami kao mame želeli da idemo. Koliko puta samo možete da slušate j**ne Wheels on the Bus“, rekle su izvođačice Lizi i Džema. “Želeli smo da pružimo roditeljima iskustvo ‘velikog londonskog provoda’.. kabarea, pića i plesa.. ali onog na koji možete da odvedete svoju bebu, a da ipak budete na vreme kući za spavanje.”

Honor Oak Pub je objavio izjavu u kojoj insistira da je transvestitski događaj u tangama bio “primeren uzrastu”.

„Mi smo primetili da bi moglo da dođe do nesporazuma oko događaja.

„Želeli smo sve da vas uverimo, da će naš popularni događaj “Magično pripovedanje” biti primeren uzrastu i da se ništa ne razlikuje od onoga što će porodice videti i doživeti zajedno u pozorištu.

„Ovaj događaj je prilika da se porodice i prijatelji okupe i slušaju čitanje priča i da se zabave.

„Najvažnije nam je da su svi bezbedni i srećni kada su ovde.

Ova vrsta događaja takođe se pojavljuje u Americi, što je navelo najmanje 15 država da razmotre zakon koji bi deci zabranio da prisustvuju transvestitskim događajima sa odrasliom tematikom.

Delite ...