Endru Bridžen ažurirao pismo premijeru Velike Britanije u vezi sa Fajzerovom kovid inekcijom 🇷🇸

Slede ažurirani podaci poslanika Endru Bridžena u vezi njegovog pisma britanskom premijeru, a u vezi Fajzerove kovid inekcije.

Lagali su nas u vezi sa ovim inekcijama, uprkos velikom broju ljudi koji su umrli ili povređeni, ćutanje vlade i medija je kao i obično zaglušujuće.
Pismo je poslano 7. avgusta, ali u vreme pisanja (pisma), Bridžen još uvek čeka odgovor od Rišija Sunaka.

Izvor: https://thepeoplesvoice.tv/andrew-bridgen-update-on-his-letter-to-uk-pm-regarding-pfizers-covid-jab/

*** Prevod pisma ***

Andrew Bridgen MP

DONJI DOM
LONDON SWIA OAA

The Rt Hon Rishi Sunak MP 10 Downing Street
London
SWIA 2AA

7. August 2023
Poštovani premijeru,

Pisao sam državnom tužiocu 24. jula, prilažući detalje navoda o kriminalnom ponašanju, od strane Regulatorne agencije za lekove i zdravstvenu zaštitu u vezi sa upotrebom u hitnim slučajevima, autorizacijom i odobrenjem vakcina i pojačivača (bustera) Pfizer BioNTech Covid-19.

Tim za usaglašavanje, u kancelariji državnog tužioca, poslao mi je e-poštu da me obavesti da su odlučili da preusmere stvar na Odelenje za zdravstvenu i socijalnu zaštitu (DHSC – Department of Health and Social Care). Ovo je nezadovoljavajuće, jer je materijalna osnova mog upozorenja da je možda došlo do kriminalnog ponašanja.

Bez obzira na gornju žalosnu grešku u proceni, stvar je sada, po mojoj proceni, eskalirala do tačke od kritične važnosti, pošto sam dobio nedavno recenzirane naučne dokaze iz švajcarske studije koju je sproveo Institut za kardiovaskularna istraživanja u Bazelu, a koja otkriva da su 1 prema 35 veće šanse za oštećenje srca nakon tri injekcije Moderna mRNA-1273 vakcine.

S obzirom na ozbiljnost otkrića iz recenzirane studije, čini se da bi trebalo odmah da se pozove parlament da pregleda najnoviji naučni materijal i obustavi uvođenje programa za pojačivače (bustere). Stoga tražim da izjavite da bi takav ponovni poziv (parlamentu) trebalo da se uradi u nacionalnom interesu, kako bi se zaustavila nepopravljiva šteta i smrt koja se može izbeći, do kojih će doći ako se ovo pitanje ne reši do našeg povratka u septembru.

Iskreno Vaš

Endrju Bridžen, poslanik

Priloženo:

1) Pismo časnoj Viktoriji Prentis KC MP
2) Navod o kriminalnom ponašanju od strane Agencije MHRA
3) Izveštaj stručnjaka dr Džošue Geckova – Prilog 4
4) Izveštaj stručnjaka dr Džošue Geckova – Prilog 5
5) Jedna od 35 povreda miokarda – Izveštaj: Povreda miokarda nakon vakcinacije protiv COVID-19 mRNA-1273

Član parlamenta za severozapadni Lesteršir
Tel: 01530 41 77 36
Email: andrev.bridgen.mp@parliament.uk
www.andrevbridgen.com

*** kraj prevoda pisma ***

Delite ...