Kovid inekcije već ubijaju jednog od 874 primaoca vakcine… i broj stalno raste 🇷🇸

  • Post author:
  • Post category:Medicina


Ovaj članak može da sadrži izjave koje odražavaju mišljenje autora


(Natural News) 24. januara objavljena je recenzirana studija u časopisu BMC Infectious Diseases koja pokazuje da takozvane kovid „vakcine“ ubijaju jednu od 974 vakcinisane osobe – do sada.

Samo u 2021. godini, procenjuje se u studiji, oko 278.000 Amerikanaca je umrlo od posledica „vakcinisanja“ za kovid. Do kraja decembra iste godine, 243 miliona Amerikanaca primilo je najmanje jednu injekciju vakcine protiv covida.

Na osnovu tih brojki, primaoci uboda trenutno imaju jednu prema 874 šanse da umru od posledica inekcija. Ova cifra je daleko veća od onoga što establišment priznaje. (Povezano: Postoji i razlog zašto se establišment odupire obdukciji leševa „potpuno vakcinisanih“).

Studiju je naručila kompanija za onlajn istraživanje i ankete Dinata. Njena glavna svrha je bila da identifikuje faktore koji su uticali na odluku Amerikanaca da ili da prihvate ubod ili da ga se odreknu.

Ukupno 2.840 učesnika je završilo anketu između 18. i 23. decembra 2021. Skoro svaki četvrti kaže da zna za najmanje jednu osobu koja je doživela ozbiljan zdravstveni problem nakon što je dobila inekciju za kovid.

„Procene iz ankete pokazuju da tokom prve godine programa vakcinacije protiv kovida-19 može da bude čak 278.000 smrtnih slučajeva izazvanih vakcinom i do milion teških neželjenih događaja“, otkriva studija.

Kovid inekcije nisu ni bezbedne ni efikasne – osim ako bolest i smrt nisu predviđeni efekat

U vreme objavljivanja studije, vladin sistem za izveštavanje o neželjenim događajima vakcine (VAERS) zabeležio je samo 8.023 smrtna slučaja koji su direktno povezani sa inekcijom kovida. Međutim, VAERS je samo deo priče.

Procenjeno je da u VAERS uopšte dospe samo 1% svih neželjenih efekata vakcine . Postoje i drugi izvori podataka koji se smatraju pouzdanijima od VAERS-a, uključujući:

• Rasmusenova anketa iz januara 2023. koja je pokazala da 28% svih odraslih poznaje barem jednu osobu koja je umrla od kovid inekcija

• Procena Stiva Kirša iz sredine decembra 2021. da je 388.000 Amerikanaca u to vreme umrlo od inekcija protiv kovida.

• Analiza Fabijana Spikera u kojoj se procenjuje 1 smrtni slučaj na svakih 1.642 doze injekcije primenjene u Nemačkoj.

„Pod pretpostavkom da je do kraja 2021. dato 1,8 doza po vakcinisanoj osobi, jer su neki imali samo jednu dozu. Ovo bi donelo, u SAD, 266.400 mrtvih od kovid inekcija“, objavio je Exposé News.

Igor Čudov je napisao članak objavljen na njegovom Substack-u koji podržava procenu od 278.000 američkih smrtnih slučajeva, citirajući gore pomenutu studiju časopisa BMC Infectious Diseases .

Uzgred, taj časopis se smatra „prestižnim“ i vrednim poverenja – to automatski ne čini svaki članak u njemu uglednim, već da, u najmanju ruku, daje veru u njegovu validnost.

Znamo da je mnogo više ljudi, nego što je prijavljeno, povređeno ili umrlo od posledica kovid inekcija. A njegova analiza studije i podataka koje ona sadrži je ubedljiva i vredna čitanja.

„Koliko god ovo bilo grozno, moramo da se podsetimo da je virus SARS-COV-2 projektovan“, napisao je komentator. „To jest, ubijeni su i SVI koji su umrli od kovida-19.

„Dalje, zlonamerno suzbijanje ranih tretmana osiguralo je da su mnogi ranjivi ljudi, koji su se zarazili kovidom-19, bespotrebno umrli. Dakle, 278.000 je, u stvarnosti, grubo potcenjivanje onih Amerikanaca ubijenih ovim zverstvom. Počinioci su verovatno odgovorni za smrt preko milion Amerikanaca i desetine miliona širom sveta. To je do sada! Šta tek predstoji?”

Drugi je na ovo odgovorio da sam kovid nije ni ubio toliko ljudi, koliko je objavio CDC.

„Broj ljudi koji su umrli od kvida, bio je oko 60.000, blizu loše sezone gripa“, dodala je ova osoba.

Više o najnovijim vestima o kovid inekcijama možete pronaći na ChemicalViolence.com .

Izvori za ovaj članak uključuju:

BiomedCentral.com

Expose-News.com

NaturalNews.com

IgorChudov.substack.com

Izvor: https://www.naturalnews.com/2023-01-27-covid-jabs-killing-one-in-874-recipients.html

Delite ...