“Balerine smrti” i kod životinja, gradovi od “15 minuta”, “noćna smena”, mobilno oružje, veštačke materice … 🇷🇸
!Upozorenje: neke scene mogu da budu uznemiravajuće !

“Balerina smrt” i u životinjskom carstvu, a ne samo kod ljudi. Šta je zajedničko ljudima i tim životinjama koje umiru ovako grozomornom smrću da se prvo vrte u krug kao balerine , a onda potom padaju i grče se i trzaju sve dok na posletku ne umru tom jezivom smrću? Zajedničke su tri stvari: 1.) Svi udišemo isti vazduh prepun nano-tehnologije i nano grafen oksida kojim nas zaprašuju, jer u kemtrejlsima nisu samo teški metali, a zaprašuju nas već 20 godina 2.) “Vakcine” kojima su, pored ljudi, “vakcinisali” i životinje u zoološkim vrtevimai nacionalnim parkovima… i pod 3.) Svi smo izloženi štetnom i opasnom zračenju 4G mreže već više od deceniju i sada 5G mreže ne samo sa zemlje preko tornjeva, već i iz niske orbite. Sav živi svet se u poslednje vreme čudno ponaša, a što nikada ranije nije bilo zabeleženo! (https://t.me/iSTiNiTO/1189)
Šta su gradovi od 15 minuta? Da li ste ikada čuli za taj termin? To je agenda da se gradovi podele u distrikte u kojima bi nam bilo ograničeno kretanje u krugu od 15 minuta od mesta prebivališta. Izgovor za to ograničeno kretanje biće naravno klimatske promene, a za dalje kretanje trebaće vam dozvola, recimo 100 dozvola godišnje za izlazak van mesta stanovanja koje je dalje od tih 15 minuta. U tom planu je da do 2030 godine bude svega 190 privatnih automobila na 1000 stanovnika… i naravno ti automobili biće električni jer mogu da se daljinski ugase kada npr. pređete dozvoljeni limit za daljinu bez dozvole. Takođe je predviđeno da do 2030. godine potrošnja mesa po stanovniku bude manja od 16 kg godišnje sa ambicijom da to bude nula kg po čoveku. Zato hrana poskupljuje toliko! (https://t.me/iSTiNiTO/1191)
Na početku plandemije neki su odmah shvatili odakle preti opasnost i zbog čega se ljudi razboljevaju od izmišljenog Covid-19 “virusa”. Aplauz za “noćnu smenu”!
———-
At the beginning of the plandemic, some immediately understood where the danger was coming from and why people were getting sick from the fictional Covid-19 “virus”. Applause for the “night shift”! (https://t.me/iSTiNiTO/1195)
Ovo mogu da Vam rade samo u tri slučaja:
1.) Ako ste nanočipovani ili kako neki kažu “vakcinisani”, i pod 2.) Ako sa sobom nosite mobilni telefon, a oni znaju IMEI broj vašeg telefona ili SIM kartice. Takođe pod 3.) Preko rutera kojeg imate u vašem stanu ili kući jer 5G mreža ima sposobnost mapiranja unutrašnjosti vašeg prostora kao i Vas samih. (https://t.me/iSTiNiTO/1198)
Ovo je bolesno… jel vidite kuda svet ide? Zato tzv. “vakcine”, 4G i 5G meža izaziva i sterilitet, jer je sastavni deo njihove agende da u doglednoj budućnosti više ne bude prirodnog začeća i prirodnog porođaja. Proizvodiće nas u epruvetama, a odgajati u tim plastičnim akvarijumima! To je bolesno! Već sada nas smatraju stokom, robovima i biorobotima, a tek posle ovoga… mogu samo da zamislim! Ovde čovek ne mora da bude futorolog da bi shvatio namere tih globalista!
———-
This is sick… do you see where the world is going? That’s why the so-called “vaccines”, 4G and 5G also cause sterility, because it is an integral part of their agenda that there will be no more natural conception and natural childbirth in the foreseeable future. They will produce us in test tubes and raise us in those plastic aquariums! That’s sick! They already consider us cattle, slaves and bio-robots, and only after this… I can only imagine! Here one does not have to be a futurologist to understand the intentions of those globalists! (https://t.me/iSTiNiTO/1200)
Delite ...